Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمانشاه با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای طرح جامع پرویزخان گفت: حدود ۵ ماه است که این طرح بسیار مهم همچنان راکد مانده و گمرک هیچگونه اقدامی برای انجام آن انجام نداده‌ که تداوم این رویه به صادرات کشور لطمه زده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بهمن امیری‌مقدم شب گذشته در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که امروز در اتاق بازرگانی کرمانشاه اظهار داشت: استان کرمانشاه با برخورداری از پنج مرز رسمی و یک بازارچه، دارای ظرفیت بسیار بالایی برای مبادلات تجاری با دو بخش عربی و کردی عراق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی عنوان کرد: یکی از وظایف بخش دولتی، توسعه زیرساخت‌های مرز است که باید دستگاه‌هایی مانند راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و گمرک به شکل جدی برای فراهم کردن زیرساخت‌ها در مرزهای مبادلاتی استان و راه‌های منتهی به مرز وارد عمل شوند.
 
امیری‌مقدم به نقد عملکرد گمرک استان پرداخت و گفت: متأسفانه گمرک در زمینه اجرای طرح جامع پرویزخان تا به ‌حال کم‌کاری کرده‌ و پنج ماه است این پروژه را تعطیل کرده‌ که با برنامه‌های کشور در زمینه توسعه صادرات منافات دارد.

استاندار کرمانشاه افزود: گمرک استان باید یک برنامه زمانبندی شده برای اجرای این بسیار پروژه مهم ارائه دهد.

ترانزیت از پایانه مرزی پرویزخان 170 درصد افزایش یافتتحقق 102 درصدی صادرات از مرزهای استان کرمانشاه/ استقلال مرز سومار و اجرای فاز دوم طرح جامع پرویزخانسایه سنگین کمبود امکانات بر دروازه بزرگ تجاری کشور / فاز دوم طرح جامع مرز پرویزخان اجرا شود

وی فراهم آمدن امکان حمل یکسره کالا تا مقصد را یکی از مطالبات استان دانست و گفت: این مطالبه را در نشست‌های آتی با طرف عراقی به شکل جدی مطرح خواهیم کرد.

امیری‌مقدم از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در مرزهای مبادلاتی استان استقبال کرد و افزود: بخش خصوصی باید پیشنهاد خود را در زمینه ایجاد سردخانه‌ها یا انبارهای نگهداری کالا و دیگر خدمات ارائه دهد و دستگاه‌های مربوطه بسترهای لازم برای این سرمایه‌گذاری را فراهم کنند.

وی برای ایجاد نمایشگاه دائمی در مرز پرویزخان برای معرفی کالا به تجار عراقی تأکید کرد و گفت: از طریق این نمایشگاه می‌توان بستری برای معرفی کالاهای تولید استان به طرف عراقی در کمترین زمان ممکن فراهم کرد و در همانجا این تجار می‌توانند کالاهای خود را سفارش دهند و اینکار در رونق تولید و اشتغال استان اثرگذار خواهد بود.

امیری‌مقدم همچنین  بر ضرورت گذار از بازرگانی سنتی به سمت بازرگانی مدرن تأکید کرد و افزود: اتاق بازرگانی باید وارد چرخه بازاریابی مدرن و روز دنیا شود و به دنبال یافتن بازارهای جدید برای کالاهای تولید استان باشد و مانند گذشته منتظر مراجعه تجار کشورهای دیگر نماند.

وی با اشاره به اینکه 97 درصد مبادلات تجاری در استان صادرات و تنها سه درصد واردات است که باید افزایش یابد گفت: از تمام تولیدات استان باید برای صادرات استفاده شود و در این صورت اشتغالزایی بسیاری ایجاد می‌‌کند.

انتهای پیام/832/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مرزبانی ناجا مرزبانی ناجا امیری مقدم طرح جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۷۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، یکصد و دومین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی به ریاست دکتر کشت‌کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه و با حضور اعضای کارگروه دوره ‌های کوتاه مدت و کمیته تعیین شهریه دانشگاه برگزار شد.

علیرضا خیابانی سرپرست دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه و دبیر کارگروه با اعلام این خبر به تشریح اهداف دوره پسیو فیبر نوری به عنوان یکی از دوره ‌های کاربردی مهم و مصوب این جلسه از کارگروه پرداخت و اظهار داشت: هدف از اجرای این دوره، آموزش کامل عملیات کامل کابل‌ کشی، مفصل‌ بندی، تست و راه ‌اندازی فیبر نوری است و شایستگی ‌هایی که مهارت‌ جویان با شرکت در این دوره کسب می‌ کنند شامل آشنایی با تجهیزات پسیو فیبر نوری، مراحل کار با دستگاه فیوژن و انجام عملیات فیوژن زنی و تست و اندازه ‌گیری میزان افت خطوط فیبر نوری و آشنایی با کارکرد قلم نوری و تجهیزات پسیو است و این دوره برای اولین بار تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان زنجان برگزار می شود.

سرپرست دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: علاوه بر این دوره، ‌مجوز دوره‌ های دیگری نظیر مدیریت منابع انسانی، تحلیل رفتار کارکنان با مدل دیسک، تولید گیاهان آپارتمانی و متصدی کافی شاپ صادر شده که علاق‌مندان می‌توانند برای اطلاع از جزئیات و کسب اطلاعات بیشتر به پرتال دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی https://sto.uast.ac.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6096890

دیگر خبرها

  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • گمرک پرویزخان رتبه نخست ترانزیت خارجی از مسیر ایران را کسب کرد
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است
  • رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است
  • انعقاد قرار با روس‌ها برای صادرات زیتون رودبار
  • ۹ نکته کلیدی گمرک در اجرای مطلوب قانون ساماندهی مبادلات مرزی
  • افزایش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • ایجاد لاین اختصاصی برای تانکر‌های ترانزیتی سوخت در مرز پرویزخان